AXForum  
Вернуться   AXForum > Microsoft Dynamics AX > DAX: Программирование
All
Забыли пароль?
Зарегистрироваться Правила Справка Пользователи Сообщения за день Поиск Все разделы прочитаны

 
 
Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03.09.2019, 10:12   #1  
Ventainais is offline
Ventainais
Участник
 
3 / 10 (1) +
Регистрация: 31.08.2019
Ax 12. R3 SSRS report BusinessLogic class method changes are not reflected in the report
Hello all!

I updated code in BusinessLogic class, recompiled it, redeployed the report and compiled INC CIL but the changes are not reflected in the report.

In the report I have a text-box with expression "getGroupTotal()" which returns an integer value 10 for testing, but when I generate the report it shows that methods previous calculated value.
If I change the expression to show any other variable without using BL methods then the report shows the change.

I tried to delete Visual Studio and Ax cache files, AOS restart but that didn't helped.

I would appreciate any help
If any other information is needed to help me, please ask.

Название: getGroupTotal_1.png
Просмотров: 61

Размер: 8.7 Кб

Название: getGroupTotal_2.png
Просмотров: 57

Размер: 3.2 Кб

Название: getGroupTotal_3.png
Просмотров: 58

Размер: 3.8 Кб

Название: getGroupTotal_4.png
Просмотров: 57

Размер: 4.5 Кб

Название: getGroupTotal_5.png
Просмотров: 59

Размер: 2.7 Кб
Старый 03.09.2019, 10:55   #2  
Pandasama is offline
Pandasama
Участник
 
134 / 32 (2) +++
Регистрация: 11.08.2014
Адрес: Барнаул
Did you try to redeploy VS-project with your modified business logic class ?
Check, if business logic dll on SSRS server updated. You even can delete this dll it from SSRS, and then redeploy business logic class from VS - to ensure that DLL will be created again
Старый 03.09.2019, 11:17   #3  
Ventainais is offline
Ventainais
Участник
 
3 / 10 (1) +
Регистрация: 31.08.2019
To deploy a report I always use MS Dynamics AX 12 Management Shell command
"Publish-AXReport -Id sqlservername -ServicesAOSName aosname -ServicesAOSWSDLPort 8101 -ReportName MyrReportName" but if I try to deploy the BL class from VS I get an error message:

Нажмите на изображение для увеличения
Название: getGroupTotal_6.png
Просмотров: 20
Размер:	47.8 Кб
ID:	12382

I'm not sure how to find the dll in SSRS server and/or I have the rights to do so.
The server administrator can't help me with this ether.

Последний раз редактировалось Ventainais; 03.09.2019 в 11:19.
Старый 03.09.2019, 15:59   #4  
Ventainais is offline
Ventainais
Участник
 
3 / 10 (1) +
Регистрация: 31.08.2019
Problem solved.

Solution.
Export AOT/Visual Studio Projects/C Sharp Projects/yourProjectName.businesslogic
Delete it from AOT and import it back again.
Redeploy the report.
 

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Посл. сообщение
dynamicsaxse: May-June 2017 release – Dynamics AX 2012 R3 Blog bot DAX Blogs 0 21.06.2017 00:12
emeadaxsupport: AX Performance - Analyzing key SQL Server configuration and database settings Blog bot DAX Blogs 0 28.09.2015 14:11
emeadaxsupport: AX Performance Troubleshooting Checklist Part 2 Blog bot DAX Blogs 0 09.09.2014 16:11
bojensen: Use a Dynamics AX display method in SSRS report | Arjen Stolk Blog bot DAX Blogs 0 20.03.2013 01:11
daxdilip: Whats New in Dynamics AX 2012 (A brief extract from the recently held Tech Conf.) Blog bot DAX Blogs 7 31.01.2011 12:35
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход

Рейтинг@Mail.ru
Часовой пояс GMT +3, время: 19:42.
Powered by vBulletin® v3.8.5. Перевод: zCarot
Контактная информация, Реклама.